אצטדיון נתניה
אזור אצטדיון נתניה הוא כ-60 דונם, עם כ-6000 מטרים רבועים המיועדים למסחר ותעסוקה. האצטדיון כולל בשלב הראשון כ-13,610 מושבים (בשלב הסופי כ-24,000 מושבים) בשני טריבונות מרכזיות. באצטדיון יש 17 תאי צפייה מפוארים ו-17 קפיטריות מרווחות המציעות לציבור נוחות מקסימלית.
בנוסף, האצטדיון מתוכנן להיות מרכז לפנאי, תרבות ואירועים, אשר יקבל אלפים של צופים ויציע חוויה תרבותית וחברתית. מבחינה טכנולוגית, הוא נחשב לאצטדיון המתקדם ביותר בישראל ובין המתקדמים ביותר באירופה. חדר פיקוד משוכלל שולט במשחק דרך מערכת הפיקוד והשליטה, הכוללת עשרות מצלמות הממוקמות באצטדיון, מערכות התרעה ושליטה מתקדמות ולוח תוצאות אלקטרוני בגודל של 80 מטרים רבועים.
אצטדיון נתניה והקומפלקס שסביבו הם חלק מהמרקם העירוני של מזרח נתניה, הכולל כבר תעשייה הייטק, קמפוס אקדמי ומסלולי מגורים ברמה גבוהה. האדריכלים של הפרויקט הם: נתן גולשמידט, מיקו ארדיטי ויוסי בן-נעים.
ההחלטה לבנות אצטדיון חדש לנתניה התקבלה כבר בשנת 2003, מכיוון שאצטדיון שר-טוב המיושן לא היה ניתן להרחבה בשל מגבלות הקרקע במרכז העיר הצפוף. לכן, תוכנן אצטדיון חדש עם קיבולת משולשת מזו של קודמו, בדרום העיר, ממש ליד כביש 2.
הנחת אבן הפינה התקיימה בשנת 2005, אך עיכובים הובילו לכך שהשלב הראשון הושלם רק באוקטובר 2012. אז נבנו שתי יציעים מקורים לאורך המגרש, עם מקום ל-13,800 איש (כולל 36 תאי כבוד). נשאר מקום לשני יציעי קצה, כאשר בשלב השני מתוכננת הגדלת הקיבולת ל-24,000.
מלבד משחקי מכבי נתניה (המשחק הראשון נערך ב-4 בנובמבר 2012), האצטדיון אירח גם משחקים ביורו 2013 (קטגוריית גיל עד 21).
מרכזי האימון של הפועל חדרה FC
שיתופי פעולה חדשניים עם ערך מוסף לשני הצדדים
המועדון נוסד בשנת 1936, אם כי פעילויות כדורגל בסניף הפועל חדרה התקיימו כבר בשנת 1928. בשנותיו האחרונות של המנדט הבריטי, נכנס המועדון לתחרויות הגביע והליגה של התאחדות הכדורגל הארצית (EIFA), אך בשל מלחמת 1947–1949 בארץ ישראל, המועדון התפרק.
לאחר הכרזת העצמאות של מדינת ישראל, הוקם המועדון מחדש ונכנס לתחרויות הליגה ברמה השנייה. המועדון עלה לליגה א', שהייתה אז הליגה העליונה, בשנת 1954. עם זאת, הם ירדו ליגה בסוף עונתם הראשונה בליגה העליונה, לאחר שסיימו במקום השני מהתחתית. בשנת 1957 הם סיימו מספיק גבוה בליגה א' (שהפכה אז לרמה השנייה) כדי להתחרות בפלייאוף על העלייה לליגה הלאומית, אך החמיצו את העלייה בשל הבדל שערים של שער אחד בלבד.
בעונת 2017–18, המועדון עלה שוב לליגת העל הישראלית בפעם הראשונה אחרי 40 שנים מהמקום השני בליגה הלאומית.
בעונה הבאה, הפועל חדרה עשתה סנסציה גדולה בליגת העל והבטיחה את מקומה בפלייאוף העליון, מה שהביא את המועדון לשיפור השיא הקודם שלו בליגה הראשונה, מקום שביעי, ולסיים את העונה במקום השישי.
בעונות הבאות (נכון למאי 2024) סיימה הפועל חדרה בכל עונה בחצי התחתון של הטבלה, אך נמנעה מירידת ליגה ונשארה בליגה העליונה.
המועדון נוסד בשנת 1936, אם כי פעילויות כדורגל בסניף הפועל חדרה החלו כבר בשנת 1928. בשנותיו האחרונות של המנדט הבריטי, נכנס המועדון לתחרויות הגביע והליגה של התאחדות הכדורגל הארצית (EIFA), אך בשל מלחמת 1947–1949, המועדון התפרק.
לאחר הכרזת העצמאות של מדינת ישראל, הוקם המועדון מחדש ונכנס לתחרויות הליגה ברמה השנייה. המועדון עלה לליגה א', שהייתה אז הליגה העליונה, בשנת 1954. עם זאת, הם ירדו ליגה בסוף עונתם הראשונה בליגה העליונה, לאחר שסיימו במקום השני מהתחתית. בשנת 1957 הם סיימו במקום גבוה מספיק בליגה א' (שהפכה אז לרמה השנייה) כדי להתחרות בפלייאוף על העלייה לליגה הלאומית, אך החמיצו את העלייה בשל הבדל שערים של שער אחד בלבד.
מרכזי האימון במבט חטוף
תוכן העניינים
- התאמת תכני האימון לפי קבוצת גיל
- שיתוף פעולה המבוסס על תוכנית האימונים של מיינץ 05
- אימון והכשרת מאמנים
- פיתוח שחקנים
- אימונים משותפים
- מחנות מיון
- אימוני תמיכה
- ביקורים באימונים ובמשחקים של הקבוצה המקצועית
- חוויות אצטדיון
מטרה
- קידום ואימון אופטימלי של כישרונות אזוריים של שחקנים ומאמנים
- שיתוף ידע על אימוני כדורגל לנוער ברמה רחבה יותר עבור מאמנים ושחקנים מהאזור
- פיתוח תוכנית מותאמת למגזר הנוער של מועדון השותף, עם מטרות מוגדרות וברורות